۱۳۸۹ شهریور ۲۹, دوشنبه

طرز تهیه کوکوی ذرت و سیب زمینی برای 2 نفر

ابتدا یک سیب زمینی گنده را به مدت 30 درون یک قابلمه آب بجوشانید تا خوب آب پز شود. سپس آنرا زیر شیر آب سرد گرفته و بعد از خنک شدن، پوستش را کنده و آنرا رنده کنید. محتویات یک کنسرو 200 گرمی ذرت را با سیب زمینی رنده شده قاطی کرده و 2 عدد تخم مرغ نیز به آن اضافه کنید. نمک ، فلفل و سایر ادویه جات لازم را نیز اضافه کرده و مخلوط را خوب بهم بزنید تا همه مواد با هم بطور کامل مخلوط شوند. ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز گذاشته و بگذارید روغن درون آن خوب سرخ شود. حال مخلوط را درون تابه ریخته و بگذارید یک سمت آن خوب بپزد. بعد از اینکه مطمئن شدید پشت کوکوی شما کامل پخته و قهوه ای رنگ شده، باید آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز بپزد. ابتدا با یک قاشق اقدام به این کار کنید اما هر کاری کنید نمی توانید. کوکوی شما همچون جگر زلیخا با کوچکترین تکانی ندای جدایی سر می دهد. از یک قاشق دیگر کمک بگیرید و سعی کنید با در دست داشتن یک قاشق در هر کدام از دست ها اقدام به برگرداندن کوکوی خود کنید اما باز هم عمراً نخواهید توانست. از بزرگ ترین و پهن ترین کفگیری که در آشپزخانه پیدا کردید کمک بگیرید اما استفاده از آن هم بی فایده خواهد بود. مدت 5 دقیقه به ماهیتابه زل بزنید و بطور عمیق به آن فکر کنید. ایده ای به ذهنتان خواهد رسید اما اجرای آن نیاز به سرعت عمل بالایی دارد. پس 5 دقیقه دیگر به ماهیتابه زل بزنید و اینبار سعی کنید بطور عمیق تمرکز کنید.
اکنون زمان آغاز عملیات است... درب ماهیتابه را بر روی آن گذاشته و در کسری از ثانیه ماهیتابه را برعکس کرده و آنرا بردارید. حال کوکوی شما روی درب ماهیتابه قرار دارد. یک بشقاب بزرگ بر روی درب ماهیتابه بگذارید و بشقاب و درب ماهیتابه و هر آنچه در درون آن است را سریع بگردانید و درب را بردارید. در این مرحله کوکوی شما بر روی بشقاب قرار دارد. سپس نوبت آن است که ماهیتابه را بر روی کوکو و بشقاب گذاشته و عملیات فوق را تکرار کنید. در پایان کوکوی شما بدون اینکه از هم پاچیده(!) باشد درون ماهیتابه پشت و رو شده و فقط نیاز دارد که چند دقیقه ای روی شعله کم اجاق گاز قرار بگیرد. در این مرحله شما احساس دانش آموزی را خواهید داشت که موفق شده است یک معادله 10 مجهولی را به درستی حل کند. 15 دقیقه بعد کوکوی ذرت و سیب زمینی شما آماده است. البته به نظر می رسد حجم این غذا برای 2 نفر یک مقدار زیاد باشد و با آن بتوان کل گرسنگان سومالی را سیر کرد اما به قسمت خوب ماجرا فکر کنید... زیاد بودن غذا باعث می شود که حداقل یکی دو وعده دیگر از غذا پختن معاف شوید. پس غذای خوشمزه خود را میل کرده و از آن لذت ببرید. غذایی خوشمزه که فقط 3 ساعت (از 12/30 تا 3/30) برای آماده کردن آن زمان صرف شد. البته بعد از میل کردن این غذای خوشمزه، 3 ساعت هم زمان نیاز است تا ظرف های کثیف (که نصف کل ظروف آشپزخانه را شامل می شود) شسته و اجاق گاز را مجدداً به حالت اولیه اش برگردانید.

پ.ن 1: این حکایت ناهار پختن امروز من بود.
پ.ن 2: جداً شانس اوردم که دختر نشدم وگرنه با اولین شامی که واسه شوهر جان می پختم، منو 3 طلاقه می کرد!
پ.ن 3: خدا رو شکر، مامانم فردا از سفر برمی گرده و لازم نیست فردا هم هنر آشپزی خودم رو به معرض نمایش بزارم.
پ.ن 4: کسی می دونه چرا این کوکوی من چسبندگیش کم بود؟ اشکال از ذرت بود یا تخم مرغ؟؟

۹ نظر:

دانای کل گفت...

نگران نباش فردا کشته میشی دیگه نیازی نیست آشپزی کنی، بالاخره آشپزخانه مادر را به گند کشیدی، هر چقدر هم سابیده باشی باز یک چیزهای از دستت در میرد که جیغ مادر را در بیارد، میگی نه حالا خودت فردا می بینی
پ.ن. امان از تجربه

تفنگ بازی گفت...

آشپزی بعد از نبوت مهم ترین کار دنیاست

لی گفت...

سلام
یاد دوران دانشجوئیم افتادم . یه همخونه داشتم از صبح بلند میشد غذا درست میکرد . بعضی روزا ماست هم می بست . بهترین غذاهاش هم یا کوکو سبزی بود یا عدس پلو
:)

چپ دست گفت...

@ دانای کل
نه داداش! مامانم اومد و آب هم از آب تکون نخورد و خلاصه اینکه من هنوز زنده ام. آخه هرچقدر که توی آشپزی بی تجربه ام... عوضش توی تمیز کردن یه آشپزخونه به گند کشیده شده تجربه دارم.

360 گفت...

چپ دست جان چسبندگیش واسه کم بودن تخم مرغ بوده برادر
چرا اینقدر به خودت زحمت میدی دادا
یه نیمرویی ، یه املتی ، یه فست فودی

پریزاد گفت...

بسی لذت بردم از این آشپزی شما :دی
تخم مرغتون کم بید که هم چسبندگیش کم شده هم وا رفته :)

چپ دست گفت...

@360 & @پریزاد
ممنون واسه راهنماییتون... تازه من فکر می کردم احتمالاً تخم مرغش زیاد بوده.

پریزاد گفت...

یه چیز دیگه هم یادم اومده ، معمولا واسه درست کردن کوکو ( هر نوع کوکو غیر کوکو سیب زمینی ) یه قاشق آرد هم به مواد اضافه می کنن تا مواد وا نره ، از اونجا که کوکوی شما مخلوط سیب زمینی و ذرت بوده ، باید این یه قاشق آرد رو هم اضافه می کردی :)

ناشناس گفت...

سیستم مهندسی بود:دی